BJØRN consult

From Mind to Market

HEALTHY SUSTAINABILITY FOR ALL

06. Maj 2020

Omsæt bæredygtighed til vækst

Hvordan sammenkæder man bæredygtighed og vækst

 

Det er i dag mere afgørende end nogensinde at vi har hastighed på udviklingen for at holde relevansen i markedet.

Udviklingen går så hurtigt at det er svært ikke at bruge forældet viden idet 90% af alle data er skabt indenfor de seneste 2 år.

 

For at høste det potentiale der ligger for vores fødder er det derfor afgørende at der laves en kontinuerlig tilpasning af løsninger til markedet, hvor justeringer kan tilpasses i takt med at markedet udvikler sig.

 

Igennem den seneste lange tid har jeg arbejdet med tanken om at udvikling kan gøres bedre end vi gør i dag ved at tænke mere holistisk, fart og kvalitet ind i projekter. Det er derfor med stolthed jeg nu har startet min egen virksomhed, der kan bidrage ind til agilitet og speed på markedet.

 

Idegrundlaget er at samarbejde med udviklingsafdelinger og researchafdelinger i et 100% fortroligt miljø for at bidrage til den positive udvikling vi i dag ser som en nødvendighed ved at få bæredygtighed omsat til konkrete vækstpotentialer hos danske virksomheder.

 

Bæredygtighed handler ikke om idealisme og langhåret udredninger men muligheder, der med små specifikke tiltag kan implementeres hos alle typer af virksomheder.

Mit primære fokus er industrien for byggebranchen, hvor egne fysiske produkter skaber omsætningen, men arbejder også gerne med andre relevant aktører.

 

Det handler om justeret mindset, der sammenkobler bæredygtighed, kontekst, markeder og produkter ud fra ideer som pretotyping, co-creation og speed til relevante produkter på markedet.

 

  • Hvordan får man hurtigt afgjort om ideer er relevante?
  • Hvordan kommer man hurtigere ud til markedet?
  • Hvordan skabes globale produkter med unik oplevelse?

 


Fra mere diffuse ønsker til konkrete opgaver hjælper jeg til at løse mindsettet og bringe produktet frem til vækst.


Kontakt mig for en uforpligtende snak.


Eirik Bjørn

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Accepter